0493 - 672672

Actuele informatie corona

Hier leest u alle updates wat betreft de maatregelen rondom het coronavirus en de maatregelen die we vanuit school nemen.
Update 15 maart 2020

Beste ouders en leerlingen,

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die vanmiddag (15 maart) zijn bekend gemaakt, zullen we u zo snel mogelijk (waarschijnlijk vanavond) informeren over wat dit concreet voor de leerlingen van het Varendonck College betekent.

Update 12 maart 2020

De scholen blijven open. We doen zoveel mogelijk ons best om te voorkomen dat onze leerlingen in grote groepen bij elkaar zijn. Dit is echter niet altijd te voorkomen tijdens de leswisseling en de pauzes. Daarom doen we een verzoek aan de leerlingen om zoveel mogelijk gebruik te maken van de buitenruimtes tijdens de pauze.

Lees hier het actuele overzicht van de die zijn afgelast (bijgewerkt 13 maart 2020).

Update 11 maart 2020

Veelgestelde vragen over het coronavirus en school.


Update 10 maart 2020 17:45 uur

Vanmiddag hebben we alle ouders via magister een brief gestuurd n.a.v. de maatregelen rondom het coronavirus.

Lees hier de brief aan de ouders van leerlingen op locatie Someren.
Lees hier de brief aan de ouders van leerlingen op locatie Asten.


9 maart 2020

Het Varendonck College volgt de richtlijnen van het RIVM. Het RIVM adviseert inwoners van Noord-Brabant om bij verkoudheid, hoesten of koorts de sociale contacten te beperken en dus zoveel mogelijk thuis te blijven. We doen een beroep op uw verantwoordelijkheid om mede te zorgen dat we de risico's op besmetting op school zo klein mogelijk maken.

8 maart 2020

Aanmelden


Morgen (maandag) en dinsdag staan de aanmelddagen gepland. Altijd een bijzonder moment voor u en uw kind. Op school hebben we alle mogelijke maatregelen genomen om onze veiligheid en die van onze bezoekers te waarborgen. Mocht u vanwege de richtlijnen vanuit het RIVM niet kunnen komen aanmelden, neem dan maandag 9 of dinsdag 10 maart telefonisch contact met ons op (0493 672 672) om dit door te geven. Op woensdag 11 maart nemen wij contact met u op om een nieuwe afspraak te maken.

8 maart 2020

Rooster

De lessen zullen zoveel mogelijk volgens het rooster verlopen. We adviseren echter om om te blijven checken of er lesuren uitvallen. Het dagrooster kan blijven wijzigen. We doen er alles aan om dit te beperken.

8 maart 2020

Aangescherpte richtlijnen RIVM
Hier vindt u de brief naar aanleiding van de de aangescherpte maatregelen van het RIVM. Deze is 8 maart naar alle ouders gestuurd.


29 februari 2020

Informatie Coronavirus
Hier vindt u de brief van 29 februari 2020 die naar alle ouders is gestuurd.


Op de website van OMO vindt u een overzicht van de actuele maatregelen en informatie.

We houden de berichtgeving vanuit het RIVM(Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) nauwlettend in de gaten.De lokale GGDinformeert ons indien er maatregelen getroffen moeten worden. Vooralsnog is dit niet het geval.