0493 - 672672

Experience Day groep 8

De aanmelding voor de Experience Days is gesloten.

De Experience Days zijn één van de leukste dagen van het jaar waarbij leerlingen van groep 8 kennis komen maken met onze school. Het is dit jaar (i.v.m. de RIVM maatregelen) niet langer een gehele schooldag, maar alleen een ochtend. Daarnaast komen er komen maar een beperkt aantal leerlingen tegelijkertijd. De ochtend start om 8.45 en het duurt tot 12.00 uur.
Op de locatie Someren komen leerlingen met een vmbo-advies (basis/kader/tg) een ochtend meelopen. Op de locatie Asten komen leerlingen met een vmbo/havo-advies, een havo-advies, havo/vwo-advies of vwo-advies.

Leerlingen uit Asten en Someren
Zit je in Asten of Someren op school? Dan bezoek je met je klas één van onze Experience Days. De Experience Day plannen  we dan in overleg met je school op een ochtend in oktober of november.

Leerlingen buiten Asten en Someren, van harte welkom!
Woon je ergens anders? Dan kunnen je ouders je aanmelden via dit formulier. De Experience Day voor leerlingen buiten Asten en Someren staat gepland op donderdagochtend 19 november. Als het in verband met het aantal aanmeldingen nodig is, plannen we een extra Experience Day op donderdagochtend 26 november.


Ben je benieuwd hoe gezellig de Experience Day vorig jaar was? Klik hier voor het vlogverslag van onze Varendonckvloggers.

Op de hoogte blijven?
Wilt u uw kind aanmelden voor een masterclass? Of wilt u de informatieavond in december bezoeken om gericht informatie te ontvangen over het onderwijs van het Varendonck College in Asten of Someren? Laat dan hier uw gegevens achter. We informeren u dan per mail als er meer bekend is en als de aanmelding start.