0493 - 672672

Fotoalbums

In het kader van de AVG (de nieuwe aangescherpte privacywetgeving) zijn vanaf nu de fotoalbums van activiteiten alleen nog maar toegankelijk voor ouders van leerlingen. Om de foto's van de reisweek, musical, Movement, diploma-uitreiking of andere activiteiten te bekijken gebruikt u voortaan een code. De gebruikersnaam en het wachtwoord ontvangt u per mail.

De foto's van de diploma-uitreiking vwo op 1 juli 202 staan inmiddels hier online. De toegangscode hiervoor ontvangen de betreffende leerlingen en ouders via de mentor.

De foto's van de diploma-uitreiking havo op 1 juli 2020 staan ook online. De toegangscode hiervoor ontvangen de betreffende leerlingen en ouders via de mentor.

De foto's van de uitreiking aan de vmbo-leerlingen 2 juli staan hier. De toegangscode hiervoor ontvangen de betreffende leerlingen en ouders via de mentor.


Mocht u deze niet hebben ontvangen of kwijt zijn, dan kunt u een mail sturen met als onderwerp 'toegang fotoalbum' naar post@varendonck.nl met daarin de naam en klas van uw kind.