0493 - 672672

Fotoalbums

In het kader van de AVG (de nieuwe aangescherpte privacywetgeving) zijn vanaf nu de fotoalbums van activiteiten alleen nog maar toegankelijk voor ouders van leerlingen. Om de foto's van de reisweek, musical, Movement, diploma-uitreiking of andere activiteiten te bekijken gebruikt u voortaan een code. De gebruikersnaam en het wachtwoord ontvangt u per mail.


Diploma-uitreikingen:
Klik op de juiste link hieronder om de foto's te bekijken van de diploma-uitreiking van de desbetreffende klas. In verband met de AVG zijn alleen foto's van de eigen klas beschikbaar. Om die reden is voor het zien van de foto's een accountnaam en wachtwoord nodig. Deze zijn gecommuniceerd met de leerling en ouders.
Indien u geen accountgegevens heeft ontvangen kunt u deze opvragen via j.v.diepen@varendonck.nl.

Foto's diploma-uitreiking 2020-2021 locatie VMBO:
Klik hieronder op de juiste klas:

PraktijkOnderwijs*
Klas Ba4a en klas Bl4
Klas Ba4b
Klas Ka4a
Klas Ka4b
Klas Mv4a*
Klas Mv4b*
Klas Mv4c*

*) In verband met de beperkingen binnen het CMS-systeem van de webhost is het tot op heden niet gelukt om de foto's van PrO, Mv4a, Mv4b en Mv4c te uploaden. De webhost heeft toegezegd woensdagavond 28 juli ook die foto's online te hebben geplaatst. Excuses voor het ongemak.

Foto's diploma-uitreiking 2020-2021 locatie VWO/HAVO:
Klik hieronder op de juiste klas:

Klas H5ml1
Klas H5ml2
Klas H5ml3
Klas H5ml4
Klas H5ml5
Klas H5ml6
Klas H5ml7
Klas H5ml8
Klas V6ml1
Klas V6ml2
Klas V6ml3
Klas V6ml4

Problemen bij zien/downloaden van foto's?
Indien u de foto's niet kunt bekijken/downloaden, dan kunt u een mail sturen naar j.v.diepen@varendonck.nl. In verband met de AVG: vermeld daarbij zowel de accountnaam als het wachtwoord.
Tijdens de zomervakantie (tussen 29 juli en 1 september) worden mails nietbeantwoord.

Accountgegevens kwijt?
De accountgegevens van de eigen klas zijn per mail naar de leerlingen en ouders gestuurd. Indien u de accountgegevens kwijt bent geraakt, kunt u via de mentor van de eindexamenklas een verzoek indienen om deze op te vragen bij de heer van Diepen.