0493 - 672672

Groep 8

Aan het einde van dit schooljaar maak je de stap van de lagere school naar de middelbare school. Denk je dat het Varendonck College iets voor je is? Kom dan eens kennis maken met ons. Want je merkt pas echt hoe het op het Varendonck College is als je bij ons een kijkje hebt genomen.

Kennis maken
Je kunt op verschillende manieren kennnis maken met ons. Zo organiseren we op donderdag 20 oktober 2016 minilessen voor kinderen uit groep 8. Ook kun je deelnemen aan onze masterclasses in november en december 2017. 
Je ouders ontvangen we graag op 12 of 14 december tijdens de 'Informatieavonden voor ouders van leerlingen in groep 8'. Op maandagavond 12 december in Asten en woensdag 14 december in Someren. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Aanmelden schooljaar 2017 - 2018
Aanmelden kan via ons digitale aanmeldingsformulier. Kijk hier voor meer informatie over het aanmelden en het aanmeldingsformulier.

Open Dag
Natuurlijk ben je van harte welkom op onze Open Dag op zondag 5 februari 2017. Kijk voor het volledige overzicht bij de belangrijke data en noteer deze vast in je agenda.

We wensen je veel succes bij het kiezen van je middelbare school en veel plezier in je laatste jaar op de basisschool. Weet dat je van harte welkom bent op het Varendonck College.Tijdens de Open Dag in januari 2016 ontvingen alle leerlingen uit groep 8 een Kalenda. Wil jij de Kalenda ook eens bekijken? Klik dan op onderstaand plaatje.