0493 - 672672

Groep 7 en 8

Aan het einde van dit schooljaar maak je de stap van de lagere school naar de middelbare school. Denk je dat het Varendonck College iets voor je is? Kom dan eens kennis maken met ons. Want je merkt pas echt hoe het op het Varendonck College is als je bij ons een kijkje hebt genomen. Hieronder hebben we alvast enkele belangrijke data en bijeenkomsten op een rij gezet die voor jou of je ouders interessant kunnen zijn dit schooljaar. Hou de website goed in de gaten, we plaatsen hier regelmatig meer informatie en ook linkjes naar de inschrijfformulieren voor de verschillende bijeenkomsten.

Informatieavonden over het onderwijs op het Varendonck College

Maandag 9 december 2019
Gymnasium, Technasium, tweetalig onderwijs, VWO-HAVO en HAVO-kansklas, aanvang 19.30 uur (Asten). Meer informatie vindt u hier. Aanmelden kan via dit formulier.

Woensdag 11 december 2019
VMBO/MAVO en PrO, aanvang 19:30 (Someren). Meer informatie vindt u hier. Aanmelden kan via dit formulier.

Kennismakingskalender
Op onze kennismakingskalender hebben we alle activiteiten en bijeenkomsten al op een rij gezet. De kennismakingskalender kun je hier bekijken

Experience Day 
Dit jaar nodigen we alle leerlingen uit groep 7 čn 8 uit voor de Experience Day. Op deze dag kom je een hele dag naar onze school en volg je verschillende lessen. Meer informatie over de Experience Day kun je hier vinden. De Experience Day vindt plaats op 1 en 10 oktober.

Masterclasses
We organiseren dit jaar zowel in Asten als Someren Masterclasses. In Someren voor leerlingen die verwachten naar VMBO te gaan. In Asten voor leerlingen die verwachten naar het VWO te gaan. Lees hier meer over de masterclasses. Je kunt je daar ook aanmelden.

Algemene informatieavond over het voortgezet onderwijs voor ouders van leerlingen in groep 7 en 8
Het Varendonck College organiseert twee informatieavonden om de ouders van leerlingen in groep 7 en 8 te informeren over het huidige voortgezet onderwijs. Deze vinden plaats op maandag 23 september en dinsdag 1 oktober. Kijk hier voor meer informatie over deze avonden en om u aan te melden.


Open Dag
Natuurlijk ben je van harte welkom op onze Open Dag op zondag 26 januari 2020.

Aanmelden brugklas schooljaar 2020 - 2021
U kunt uw kind vanaf 1 december 2019 hier aanmelden voor de brugklas schooljaar 2020 - 2021.

Klik hier om de brochure voor leerlingen van groep 7 en 8 te lezen.