0493 - 672672

Groep 8

Aan het einde van dit schooljaar maak je de stap van de lagere school naar de middelbare school. Denk je dat het Varendonck College iets voor je is? Kom dan eens kennis maken met ons. Want je merkt pas echt hoe het op het Varendonck College is als je bij ons een kijkje hebt genomen.

Kennis maken
Je kunt op verschillende manieren kennnis maken met ons. Zo organiseren we op maandag 2 oktober 2017 een Experience Day (voorheen minilessenvoor kinderen uit groep 8. Heb je interesse om naar het vwo te gaan? Dan kun je deelnemen aan onze masterclasses in november en december 2017. 
Je ouders ontvangen we graag op 11 of 13 december tijdens de 'Informatieavonden voor ouders van leerlingen in groep 8'. 

Aanmelden schooljaar 2018 - 2019
Aanmelden kan via ons digitale aanmeldingsformulier. Dit formulier staat inmiddels niet meer open. U kunt uw kind uiteraard nog aanmelden. Daarvoor bezoekt u samen met uw kind onze school op één van de aanmeldingsdagen op 12, 13 en 14 maart. Kijk hier voor meer informatie.


Open Dag
Natuurlijk ben je van harte welkom op onze Open Dag op zondag 28 januari 2018.

We wensen je veel succes bij het kiezen van je middelbare school en veel plezier in je laatste jaar op de basisschool. Weet dat je van harte welkom bent op het Varendonck College.


Jij kiest!
Klik op onderstaande afbeelding om ons informatieboekje voor leerlingen in groep 8 te lezen.