0493 - 672672

Groep 7 en 8

Voor leerlingen in groep 7 en 8 organiseren we ook dit jaar weer allerlei activiteiten om kennis te maken met het Varendonck College.

Zit je in groep 8? Aan het einde van dit schooljaar maak je de stap van de lagere school naar de middelbare school. Denk je dat het Varendonck College iets voor je is? Kom dan eens kennis maken met ons. Want je merkt pas echt hoe het op het Varendonck College is als je bij ons een kijkje hebt genomen. Leerlingen uit groep 8 kunnen tijdens de Experience Day een dagdeel meelopen op onze school en een van onze masterclasses volgen.

Zit jij in groep 7? Dan ben je van harte welkom op onze Open Dag op 7 februari 2021. En aan het einde van dit schooljaar organiseren we nog een speciale activiteit voor groep 7.


Op de hoogte blijven?
Wilt u uw kind aanmelden voor een masterclass? Of wilt u de informatieavond in december bezoeken om gericht informatie te ontvangen over het onderwijs van het Varendonck College in Asten of Someren? Laat dan hier uw gegevens achter. We informeren u dan per mail als er meer bekend is en als de aanmelding start.