0493 - 672672

Open Dagen Kalender

Hier vind je een overzicht van Open Dagen en bijeenkomsten die interessant kunnen zijn voor het kiezen van je vervolgopleiding. Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan deze pagina vindt je ook een link naar de uitgebreide Doorstroomwijzer.

Bijeenkomsten die interessant kunnen zijn voor het kiezen van je vervolgopleiding
 
 
Maandag 25 september Info-avond Technische Banen
Op maandagavond 25 september a.s. wordt er een (technische) banenavond georganiseerd door Hoppenbrouwers Techniek BV.  Je kunt terecht op een van hun bedrijven in Udenhout, Deurne, Dongen, Nijmegen of Roosendaal.  Aanmelden voor deze avond voor 18 september a.s.!
Kijk voor meer informatie op www.hoppenbrouwerstechniek.nl .
 
 Onderwijsbeurs Zuid-Oost Brabant te Eindhoven
Vrijdag 29 september 2017 geopend van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 30 september 2017 geopend van 09:00 tot 16:00 uur
Beursgebouw Eindhoven
(direct naast het Centraal Station)
Lardinoisstraat 8, 5611 ZZ Eindhoven 
Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september staat het Beursgebouw in Eindhoven volledig in het teken van Onderwijsbeurs Zuid. Jij en duizenden andere jongeren doen tijdens hét studiekeuze-evenement inspiratie op voor de toekomst.
Op Onderwijsbeurs Zuid vind je ruim 100 (onderwijs)instellingen uit binnen en buitenland die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste studie.
Kijk op www.onderwijsbeurszuid.nl

Meeloopdagen op een MBO.
Verschillende vervolgopleidingen bieden 4e jaars VMBO-leerlingen de kans om een dag mee te lopen. De meeste scholen geven op hun site aan hoe je een meeloopdag kunt regelen. Zorg dat je mentor op de hoogte is en vraag tijdig toestemming met behulp van het bekende ‘roze briefje’.