0493 - 672672

Reisverslagen

In het kader van de Europese eenwording streven we ernaar onze leerlingen in contact te brengen met leeftijdgenoten in het buitenland. Indien mogelijk gebeurt dat in de vorm van een uitwisselingsprogramma met andere Europese scholen. Deze uitwisselingen zijn geen toeristische trips. Vanuit verschillende vakken ontwikkelen we namelijk enkele projec­ten naar aanleiding van thema’s en zowel onze leerlingen als de leerlingen van de partner­school gaan deze projecten verder uitwerken.
Een gedeelte van de tijd brengen de deelnemers door op de bui­ten­land­se school in het kader van een concrete uitwisseling. Wij verwachten van hen een grote motivatie, een gedegen voorbereiding en een verslag. De leerlingen verblij­ven in het buitenland in gast­gezinnen. In ruil daarvoor nemen we aan dat de deelnemers bij een tegenbe­zoek ook gastvrijheid verlenen aan hun uitwisselingspartner.

Baskenland april 2016De derdejaars leerlingen TTO bezoeken van 3 tot en met 8 april 2016 Baskenland. Voor het thuisfront is een blog opgezet. Dit is hier te volgen.


Hern Bay 1 - 15 april 2016Lees hier de verhalen uit Hern Bay.