0493 - 672672

Reisweek 2017

Reisweek leerjaar 4 havo en vwo van 3 t/m 7/8 juli 2017

Traditiegetrouw organiseert het Varendonck College aan het einde van het schooljaar een reisweek voor de vierdejaars leerlingen van het havo en vwo. De reizen vinden plaats van maandag 3 juli tot en met vrijdag 7 juli 2017/zaterdag 8 juli 2017.

Het Varendonck College vindt de reisweek een essentieel onderdeel van de schoolcarrière van onze leerlingen. Tijdens de reisweek leren we de leerlingen in groepsverband een aangename week te hebben. Niet alleen de samenstelling van de groep, maar ook de omgang met docenten buiten de schoolse setting is voor leerlingen een waarde(n)volle ervaring!

De reizen vormen een fantastische afsluiting van een ongetwijfeld druk en inspannend jaar en zullen nog lang mooie herinneringen voor de leerlingen opleveren. Hieronder staat alle informatie over de gang van zaken rond de reisweek.

We bieden dit jaar een nieuwe reis aan met als bestemming Zeeland. Helaas wijken de kosten voor deze reis af van het bedrag dat voorgaande jaren beschikbaar was voor de reis in Nederland. Dit komt doordat het niet mogelijk is gebleken een volwaardig alternatief te vinden voor een vergelijkbare prijs.

 

Presentatie Zeeland voor ouders

Presentatie Praag voor ouders

Presentatie Normandië voor ouders

Presentatie Engeland voor ouders


 

Hier kun je het reisboekje vinden.
 

Inschrijven kan via dit formulier.


 

Regelingen rondom de reisweek