0493 - 672672

Werken met laptops

Bring Your Own Device (BYOD)
Als†Varendonck†College springen wij in op de technologische ontwikkelingen die de kans geven om uitdagend en toekomstgericht onderwijs te bieden. Door het gebruik van laptops in de klas kunnen wij uw kind nůg beter onderwijs op maat aanbieden en†bereiden†wij uw kind voor†op†de vervolgopleidingen waar†het onderwijs ook verdergaand wordt gedigitaliseerd.

Aanschaf laptop
We verzoeken u vriendelijk geduldig te wachten totdat de Digitale Informatieavond in april plaatsvindt. We leggen u dan uit welke laptop wij als school adviseren; een laptop van The Rent Company. Deze laptop voldoet namelijk aan de eisen van school en u kunt een servicepakket afnemen. Met de servicepakket kunnen de medewerkers van Systeembeheer uw kind direct helpen bij problemen met de laptop.

Uiteraard bent u vrij om een eigen laptop aan te schaffen. Wij plaatsen na de Digitale Informatieavond op deze webpagina een document, waarin staat vermeld aan welke specificaties een eigen laptop minimaal moet voldoen.

Nadat u uw kind heeft ingeschreven voor het Varendonck College wordt u vanzelf uitgenodigd voor de informatieavond (woensdag 24 mei 2023 - 19:30 uur - Varendonck College Someren).

FinanciŽle hulp bij aanschaf:
Heeft u financiŽle ondersteuning nodig bij het aanschaf van een laptop? Dan wordt er graag met u meegedacht. Hieronder vindt u informatie of u gebruik kunt maken van financiŽle hulp en hoe u de hulp kunt aanvragen.
Inwoners van gemeente Someren: klik hier voor de folder van gemeente Someren of klik hier voor Stichting Leergeld.
Inwoners van gemeente Asten: klik hier voor de site van Sociaal Team Asten of klik hier voor Stichting Leergeld.

Vragen?
Heeft u vragen over de laptop? Neem dan contact op met The Rent Company via 085-0036150 of mail naar help@rentcompany.nl. Ook kunt u een vraag stellen via de chat op www.rentcompany.nl.

Heeft u nog vragen over het beleid van de school op het gebied van BYOD? Neem dan contact op met de juiste persoon op locatie:
- Voor locatie Asten (VWO/HAVO) neemt u contact op met de heer Oostdam, via h.oostdam@varendonck.nl.
- Voor locatie Someren (VMBO) neemt u contact op met de heer van Steen, via d.v.steen@varendonck.nl.