0493 - 672672

Kerstkrant 2017

22 december 2017
Alle leerlingen hebben vandaag met hun mentorgroep vorm gegeven aan het kerstthema 'Samen sterk'. Die activiteiten zijn verzameld in de kerstkrant 2017 van het Varendonck College. Een sprankelend bewijs van alle activiteiten die dit jaar in het kader van Kerst op onze school hebben plaatsgevonden.
Kerstmis is een feest dat je samen viert. Je viert het thuis, met je familie en ook op school. Daarbij is plaats voor gezelligheid met aandacht voor elkaar. Iedere mentorgroep organiseert behalve iets gezelligs ook een activiteit die invulling geeft aan het gekozen thema. Dit jaar is dat thema ‘Samen sterk’. Veel groepen hebben de buitenwereld opgezocht om vorm te geven aan dit thema, andere zijn op school aan de slag gegaan. Iedere groep is gevraagd foto’s aan te leveren voor de kerstkrant, zodat alle activiteiten met iedereen gedeeld kunnen worden. Van al die inspanningen is dit het resultaat. Ik wens jullie veel plezier met het bekijken van deze kerstkrant. We kunnen met recht zeggen: Varendonck College: Samen sterk!

Heel veel dank voor al jullie bijdragen om deze kerstviering voor iedereen tot een bruisend geheel te maken. Ik wens iedereen gezellige kerstdagen en een heel gelukkig 2018!
Irma van Nieuwenhuijsen rector

Klik hier om de kerstkrant te lezen.