0493 - 672672

Voorlichtingscampagne over lachgas

28 mei 2018
Op vrijdag 1 en 15 juni zullen de jongerenwerkers van ONIS Welzijn en een preventiewerker van Novadic-Kentron op het Varendonck College aanwezig zijn om tijdens de pauze voorlichting te geven aan de leerlingen over de risico’s van lachgas.

In Asten en Someren worden de laatste tijd op steeds meer plekken lachgaspatronen aangetroffen. Naast het gebruik van lachgas tijdens het uitgaan en door studenten, wordt lachgas ook steeds vaker lachgas gebruikt door 12- tot 16-jarigen. Met alle risico’s van dien.

ONIS Welzijn en Novadic-Kentron organiseren daarom een campagne om leerlingen te informeren over de gevaren van lachgas.

Op vrijdag 1 en 15 juni zijn de jongerenwerkers van ONIS Welzijn en een preventiewerker van Novadic-Kentron op het Varendonck College in Someren aanwezig. Ze geven tijdens de pauze voorlichting aan de leerlingen over de risico’s van lachgas.

Klik hier voor meer informatie over de campagne en over de risico's van het gebruik van lachgas. Wilt u meer informatie over de campagne op het Varendonck College? neem dan contact op met Roos Mauer, jongerenwerker ONIS r.mauer@oniswelzijn.nl. Meer informatie over lachgas, kunt u vinden op www.unity.nl/lachgas.
Als u behoefte hebt aan meer informatie over lachgas of andere middelen kunt u contact opnemen met Daniëlle Ketelaars, preventiewerker Novadic-Kentron danielle.ketelaars@novadic-kentron.nl.