0493 - 672672

Robert Weijmans nieuw directielid Varendonck College

03 juni 2019
Per 1 augustus aanstaande wordt de heer Robert Weijmans (50) benoemd als directielid van het Varendonck College Asten / Someren.
Per 1 augustus aanstaande wordt de heer Robert Weijmans (50) benoemd als directielid van het Varendonck College Asten / Someren. Als lid van de directie is hij vooral onderwijskundig schoolleider en direct leidinggevende van de afdelingsleiders van beide locaties. Zijn aandacht gaat vooral uit naar kwaliteitszorg, het verder ontwikkelen van een professionele cultuur, het onderwijskundig profiel van de school en de portefeuille leerlingenzorg.
 
De heer Weijmans studeerde Nederlands en geschiedenis aan Fontys Hogeschool in Tilburg, het instituut waar hij later ook zijn 1e graads bevoegdheid Nederlands behaalde. Hij  startte na zijn militaire diensttijd een carričre als docent Nederlands en geschiedenis aan het Fioretti College in Veghel. Vervolgens werkte hij als kernteamleider en docent Nederlands op het Pius X-College in Bladel en als conrector op het Zwijsen College in Veghel. Sinds 2015 is de heer Weijmans directeur van Campus 013 in Tilburg. Daar implementeerde hij het profiel Dienstverlening en Producten, een nieuw onderwijsconcept, realiseerde de bouw van een nieuwe school, had hij zitting in verschillende samenwerkingsverbanden in de regio en gaf hij de aanzet tot doorlopende leerlijnen naar het MBO.