0493 - 672672

Informatieavond over het onderwijs op het Varendonck College

Let op: de Informatieavond op 11 december wordt afgelast wegens de extreme weersomstandigheden. Deze avond wordt verplaatst naar maandag 18 december, Beatrixlaan 25 Asten, aanvang 19:30 uur.

Op 18 (nieuwe datum) en 13 december2017 organiseren we twee informatieavonden voor ouders van leerlingen in groep 7 en 8.U krijgt tijdens die avonden informatie over het onderwijs op het Varendonck College.

We organiseren twee avonden. En in Asten over het onderwijs in Asten. En n avond in Someren over het onderwijs in Someren.
De avond begint steeds met een algemeen informatief deel over het onderwijsaanbod op de betreffende locatie. Daarna kunt u deelnemen aan n of meerdere informatierondes. U bent op beide avonden welkom. 

Nieuwe datum: maandag 18 december (de bijeenkomst op 11 december is afgelast wegens het slechte weer)
Beatrixlaan 25, Asten
Aanvang 19:30 uur

We beginnen de avond met een algemeen informatief deel waarin alle brugklassen op locatie Asten (inclusief vwo / havo) aan bod komen. Vervolgens zijn er over onderstaande onderwerpen aparte informatierondes. 

Woensdag 13 december 
Kanaalstraat 14, Someren
VMBO en PraktijkOnderwijs
Aanvang 19:30 uur

Wilt u n of beide avonden bezoeken? Dan dient u zich in te schrijven via dit formulier. Komt u met meerdere personen? Dan vult u per persoon een inschrijfformulier in.