0493 - 672672

Actuele informatie coronavirus

04 januari 2022
U vindt hier de laatst verstuurde brieven over de coronamaatregelen. Laatste update: 4 januari 2022.
COVID-19: ziekmelding van positief geteste leerling
Wanneer uw kind positief is getest op corona neemt u contact op met de school via het gebruikelijke telefoonnummer: 0493-672672. U informeert de school met wie uw kind nauw contact heeft gehad. Onder nauwe contacten worden personen verstaan die langer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van uw kind zijn geweest.
Klik hier voor de pagina waarop u meer informatie vindt.


Laatst verstuurde brieven:
Update 4 januari 2022
De scholen mogen weer open. In deze brief vindt u meer informatie over de lessen, de toetsen/toetsweken en de examens. We ontvangen uw kind graag maandag na de kerstvakantie weer op school.

Update 19 december 2021
Nederland gaat opnieuw in Lockdown. In deze brief leest u wat dat betekent voor het onderwijs van uw kind en hoe de laatste schoolweek voor de kerstvakantie eruitziet.

Update 27 november 2021
We zijn erg blij dat de scholen open mogen blijven voor onze leerlingen. Zo kunnen wij ons optimaal blijven inzetten voor de ontwikkeling van uw zoon of dochter. Wel is het dragen van een mondkapje weer verplicht. In deze brief leggen wij u alle coronamaatregelen uit die vanaf 29 november 2021 gelden.

Update 3 november 2021
Naar aanleiding van de persconferentie van 2 november 2021 hebben ouders en leerlingen een brief ontvangen. In deze brief worden zij geļnformeerd over de actuele coronasituatie, de doorgang van geplande activiteiten en over een extra vrije dag.


Informatie Coronavirus
Op de website van OMO vindt u een overzicht van de actuele maatregelen en informatie.

We houden de berichtgeving vanuit het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) nauwlettend in de gaten.De lokale GGD informeert ons indien er maatregelen getroffen moeten worden. Vooralsnog is dit niet het geval.