0493 - 672672

Actuele informatie coronavirus

24 september 2021
U vindt hier de laatst verstuurde brieven over de coronamaatregelen. Laatste update: 24 september 2021.
COVID-19: ziekmelding van positief geteste leerling
Wanneer uw kind positief is getest op corona neemt u contact op met de school via het gebruikelijke telefoonnummer: 0493-672672. U informeert de school met wie uw kind nauw contact heeft gehad. Onder nauwe contacten worden personen verstaan die langer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van uw kind zijn geweest.
Klik hier voor de pagina waarop u meer informatie vindt.


Laatst verstuurde brieven:

Update 24 september 2021
Het kabinet versoepelt verschillende maatregelen dit weekend. In deze brief wordt u geļnformeerd over wat dat betekent voor leerlingen en medewerkers op school. Zo gaat bijvoorbeeld de schoolcatering weer open en kan er binnen worden gepauzeerd.

Update 3 september 2021
Met de eerste schooldag in het zicht informeren wij u graag over de bestaande, maar ook over een nieuwe coronamaatregel. U vindt hier de brief.

Update 12 juli 2021
Alle leerlingen en collega's krijgen vier (extra) zelftesten mee naar huis voor in de zomervakantie. In deze brief wordt u geļnformeerd over het belang ervan en waar uw kind de extra zelftesten kan verkrijgen.

Update 3 juni 2021
Op 3 juni informeerde rector Irma van Nieuwenhuijsen u over de heropening van het Varendonck College vanaf 7 juni. U vindt hier haar brief.

Informatie Coronavirus
Op de website van OMO vindt u een overzicht van de actuele maatregelen en informatie.

We houden de berichtgeving vanuit het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) nauwlettend in de gaten.De lokale GGD informeert ons indien er maatregelen getroffen moeten worden. Vooralsnog is dit niet het geval.