Het verhaal van het Varendonck College

Het Varendonck College is een wereldse dorpsschool met voortgezet onderwijs voor Asten, Someren en iedereen daarbuiten. Wij geloven in onze school, ons eigentijds onderwijs en de manier waarop wij onze leerlingen echt zien: we staan ze bij en helpen ze op weg in het ontwikkelen van hun talenten en vaardigheden. Zo leren ze de wereld te ontdekken, te begrijpen en ten goede te veranderen. Het verhaal van het Varendonck College is dus een verhaal van trots. Van Ambitie. En vooral een verhaal waarin de leerling de hoofdrol speelt.

Dit is hoe wij als het Varendonck College in de wereld staan:

Vol trots
Wij zijn trots op onze leerlingen. Trots op onze medewerkers. …n de omgeving waar we geworteld zijn. Op waar we voor staan en in geloven. En vooral op wat we samen bereiken door een ander te helpen om de wereld te bestormen.
Vol lef
Durven te vallen om daarna weer op te staan, is het mooiste wat er is. Het Varendonck College geeft je de ruimte, het vertrouwen en de moed om grenzen te verleggen. Of juist jezelf te kunnen zijn. We helpen onze leerlingen en medewerkers nieuwe uitdagingen aan te gaan. Nieuwsgierig te blijven. En zichzelf zo dagelijks te verrassen.
Vol energie
Het bruist op ons Varendonck College. We zijn altijd in beweging. CreŽren beleving op school en ver daarbuiten. Vanuit een ontspannen, veilige en toch dynamische sfeer laten we iedereen groeien. Om zo glans te geven aan de mooiste tijd van je leven.