0493 - 672672

Meidenevent voor brugklassers v/h en TTO

22 januari 2018
Op dinsdag 20 maart organiseren wij voor alle meiden uit de VH en TTO brugklassen een meidenevent.

Zoals u ongetwijfeld weet, is het Varendonck College 11 jaar geleden gestart met een opleiding Technasium. In 2007 heeft de Stichting Technasium onze school officieel het predicaat Technasium toegekend. Op dit ogenblik zijn er ruim 90 Technasia in Nederland, die in 18 netwerken met elkaar, hogescholen en universiteiten en diverse bedrijven samenwerken.

Dit schooljaar krijgen alle brugklassers VWO-HAVO en tweetalig onderwijs gedurende twee perioden 5 uur per week het Technasiumvak Onderzoek en Ontwerpen (O&O). In één periode wordt een ontwerpopdracht uitgevoerd en in de andere een onderzoekopdracht. Zo kunnen onze leerlingen een bewuste keuze maken voor het Technasium vanaf leerjaar 2.

Op dinsdag 20 maart organiseren wij voor alle meiden uit de VH en TTO brugklassen een meidenevent. Tijdens dit uur krijgen meiden een aantal korte presentaties te zien die gegeven worden door onze huidige Technasiummeiden.

Op dinsdag 27 maart organiseren wij een informatiemiddag voor alle geïnteresseerde brugklasleerlingen met hun ouders. Hiervoor bent u bij deze van harte uitgenodigd om 13.30 uur in lokaal 41.