0493 - 672672

Someren On Stage, beroepenfeest voor vmbo-leerlingen

19 maart 2018
Dit schooljaar gaan wij van start met het Beroepenfeest van Someren On Stage. 450 vmbo-leerlingen ontmoeten tijdens het beroepenfeest op 15 mei allerlei vertegenwoordigers en medewerkers van bedrijven uit de regio. Beroepsbeoefenaren en vaklieden vertellen dan over hun vak.
Op de Doe Dag, 31 mei, gaan de leerlingen bij hen op werkbezoek om ze bekender te maken met een bepaald beroep of branche. Wat kunnen de bedrijven en beroepsbeoefenaren betekenen voor uw zoon of dochter? Een snuffelstage, een dagdeel meelopen, een persoonlijk gesprek met beroepsbeoefenaren, informatie over de branche, kansen op de arbeidsmarkt, van gedachten wisselen, advies krijgen, iemand om mee te denken etc.Heeft u een leuk beroep en wilt u met onze vmbo-leerlingen hierover in gesprek? De automonteur tot advocaat is welkom, want ‘Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd?’.

Doe mee en meld u aan als beroepsbeoefenaar
Dit kan via  www.somerenonstage.nl. Toekomstdromen delen met de leerlingen van Varendonck College is een feestelijke manier om uw toekomstige medewerkers en collega’s te helpen bij een goede beroepskeuze.