0493 - 672672

Aanmelden brugklas schooljaar 2020 - 2021

28 januari 2020
Belangrijk bericht over aanmelden op 9 of 10 maart.
Morgen (maandag) en dinsdag staan de aanmelddagen gepland. Altijd een bijzonder moment voor u en uw kind.

Op school hebben we alle mogelijke maatregelen genomen om onze veiligheid en die van onze bezoekers te waarborgen. Mocht u vanwege de richtlijnen vanuit het RIVM niet kunnen komen aanmelden, neem dan maandag 9 of dinsdag 10 maart telefonisch contact met ons op (0493 672 672) om dit door te geven. Op woensdag 11 maart nemen wij contact met u op om een nieuwe afspraak te maken.

Update 9 maart 2020: het formulier is inmiddels gesloten, u kunt uw kind ook op de aanmelddagen aanmelden.

Ga naar deze pagina voor informatie over het aanmelden voor de brugklas 2020 - 2021. U meldt uw kind via het formulier op die pagina digitaal aan.

Dit formulier is beschikbaar tot en met zondag 8 maart. Natuurlijk kunt u uw kind ook daarna nog aanmelden. Dit kan op één van de aanmeldingsdagen

Aanmeldingsdagen
Om de aanmelding definitief te maken, vragen wij u om samen met uw kind langs te komen op één van de aanmeldingsdagen, 9 of 10 maart. Als u uw kind digitaal heeft aangemeld, ligt het uitgeprinte formulier klaar. Heeft u uw kind nog niet aangemeld? Dan doen we dit ter plekke. 

Om aan te melden gaat u naar deze pagina.

Heeft u vragen over tweetalig vwo / havo of de andere brugklassen in Asten? Neem dan contact op met mevrouw A. Voorn, brugklascoördinator (a.voorn@varendonck.nl).

Heeft u vragen over de brugklassen in Someren? Neem dan contact op met de heer R. Janssen, brugklascoördinator (r.janssen@varendonck.nl).

Heeft u vragen over het aanmelden zelf? Neem dan contact op met aanmelden@varendonck.nl.