0493 - 672672

Locatie Asten: herinrichting Beatrixlaan

12 november 2021
Hier vindt u informatie over eventuele weg- of fietspadafsluitingen. Laatste update: 16 november 2021
Hieronder vindt u telkens de laatste updates en/of de nieuwsbrieven van gemeente Asten die relevant zijn voor u en uw kind in verband met de bereikbaarheid van onze school. U vindt alle overige nieuwsbrieven van de gemeente Asten over de herinrichting van de Beatrixlaan via deze link: klik hier.

Wanneer de Beatrixlaan volledig wordt afgesloten, stellen wij u en uw kind daarvan per mail op de hoogte en leggen wij uit hoe u en uw kind de school kunnen bereiken.


Laatste updates:
16 november 2021:
Vanaf vandaag is het parkeerterrein bij het sportpark alleen bereikbaar vanaf de rotonde (Heesakkerweg). De Beatrixlaan is dan tussen het parkeerterrein en Rootweg afgesloten voor wegwerkzaamheden. Wanneer u locatie Asten bezoekt en uw auto wilt parkeren, is dat alleen mogelijk door de Beatrixlaan op te rijden vanaf de rotonde (Heesakkerweg).

Leerlingen die op de fiets naar school komen kunnen het schoolterrein alleen opkomen via de ingang vanaf de Heesakkerweg. De Beatrixlaan is voor fietsers ontoegankelijk.

8 oktober 2021:
Vanaf maandag 11 oktober wordt er gestart met fase 2a (zie nieuwsbrief van 28 september) en wordt de Beatrixlaan afgesloten voor doorgaand verkeer. Op het nieuwe parkeerterrein zijn vanaf dat moment zo'n 20 extra parkeerplaatsen beschikbaar. Gedurende de week worden dit er meer. Het parkeerterrein blijft bereikbaar vanaf de rotonde. Zodra het parkeerterrein volledig klaar is zal de ingang van het parkeerterrein verplaatst worden naar de andere kant, namelijk tegenover onze gymzalen.

Langs de weg parkeren (fileparkeren) in de Beatrixlaan blijft in deze fase mogelijk, vanaf Asten tot aan onze gymzalen.

28 september 2021:
De gemeente Asten laat in hun nieuwsbrief weten welke parkeerplekken de komende tijd beschikbaar zijn en wanneer de Beatrixlaan en fietspad zullen worden afgesloten.

17 september 2021:
In dit document vindt u de planning van de Beatrixlaan en in dit document vindt u de tekening waarop is aangegeven welk deel van de Beatrixlaan hoort bij welke fasenummering.

3 september 2021:
Vanaf maandag 6 september is de toegang van de Beatrixlaan naar het schoolplein afgesloten. De leerlingen kunnen alleen via ingang Heesakkerweg op het schoolplein komen.

1 september 2021:
Tijdens de zomervakantie verstuurde de gemeente Asten een nieuwsbrief, waarin de plannen van de herinrichting van de Beatrixlaan duidelijk zichtbaar zijn:Nieuwsbrief van 2 augustus 2021.