0493 - 672672

Masterclass inschrijving geopend

22 oktober 2021
Zit jij in groep 7 of 8? Schrijf je dan nu in voor onze Masterclass: een mini-les naar keuze!
De masterclasses zijn mini-lesjes op het Varendonck College. Voor groep 7- en 8-leerlingen is dit een ideale kans om op hun niveau te proeven hoe er les wordt gegeven op het Voortgezet Onderwijs. Uw kind kan ervoor kiezen om op één of meerdere data de masterclass bij te wonen.
Inschrijven voor Masterclass van 17 november:
Vmbo-locatie (Someren): klik hier.
Vwo-/havo-locatie (Asten): klik hier.

Let op: doordat alle masterclasses tegelijkertijd worden gegeven verzoeken wij u vriendelijk om uw kind maar voor één Masterclass in te schrijven, zodat ook andere basisschoolleerlingen zich kunnen inschrijven. Uw kind mag zelf kiezen aan welk leerniveau en aan welk vak hij/zij deelneemt, ongeacht het pre-advies. De Masterclass vindt op school plaats, start om 14:00 uur en eindigt om 15:30 uur.

Op 19 januari en 16 februari zullen andere Masterclasses worden gegeven, waaraan uw kind ook mag deelnemen. Zo kan uw kind bijvoorbeeld op 17 november deelnemen aan een Masterclass op de ene locatie en 19 januari op de andere locatie. Om u op de hoogte te houden, kunt u uw e-mailadres hier achterlaten: klik hier. Wij informeren u dan tijdig over de andere masterclasses, informatieavond en open dag.